Isporuka vatrogasni kombi Mercedes

15.05.16.

Dana 10.05.2016. godine, prema potpisanom ugovoru, isporučili smo kombi MERCEDES-BENZ Sprinter 316 CDI snage 120KW, namijenjen vatrogasnim intervencijama, a čija je nosivost 3.500kg za kupca Grad Banja Luku, a za potrebe odsjeka civilne zaštite Republike Srpske. Sam kombi je kupljen u Banja Luci kod ovlaštenog prodavca vozila marke Mercedes, Autokući Jajčević, dok su se za radove koji su vezani za nadogradnju pobrinuli naši poslovni partneri iz Gornje Radgone (Slovenija), preduzeće ROSENBAUER doo.

Untitled-1

Na vozilo je ugrađena svjetlosna i zvučna signalzaciju sa upravljačkom konzolom u kabini vozila, koja je po EU normama i standardima izgrađena u fabrici u Gornjoj Radgoni. Svjetlosni blok na krovu vozila je XPERT E99-44200 AC 55 proizvođača Haztec, a elektronsko pojačalo takođe proizvođača Haztec 8-8112 12V sa zvučnikom postavljenim tako da da je obezbjeđena odlična čujnost. Zaštićeno od mehaničkih oštećenja. Ukupna visina vozila sa signalizacijom, tj. dodatnim radovima nadograditelja iznosi 2.565mm.

U masku vozila su instalirane dvije bljeskalice, a takođe dvije bljeskalice su postavljene i na zadnjem dijelu vozila. Što se tiče svjetlosne signalizacije ugrađene su dvije bljeskalice sa bočnih strana na kraju vozila. Sve bljeskalice su zaštićene od mehaničkih oštećenja i izrađene su u LED tehnologiji.

Ugrađene su po dvije led svjetiljke sa svake strane vozila koje služe za osvjetljenje okoline prilikom intervencija.

U vozilo je ugrađena priprema za radio stanicu – Motorola koju je obezbijedio naručilac vozila.

Natpisi na vozilu kao i reflektujuće trake su izrađene od visokokvalitetnih materijala optornih na spoljne uticaje.